Timpaan en Vastbouw vieren de bouw van 8 Smartwoningen in De Tuinen van Ursem

Wethouder Van der Pol voert de feestelijke handeling uit

Op woensdag 11 september is de start van de bouw van De Tuinen van Ursem fase 1B gevierd. De bouw is voor de zomer al gestart. Timpaan uit Hoofddorp is de ontwikkelaar van het project, de aannemer is Vastbouw uit Rijssen. De 8 woningen in deze fase zijn starterswoningen van het eigen woonconcept van Timpaan, de Smartwoning. Dit concept wordt samen met Vastbouw verder doorontwikkelt.

De bouw werd officieel geopend met een toespraak van wethouder Caroline van der Pol van de Gemeente Koggenland. Zij bestuurde onder begeleiding van de kraanmachinist de hijskraan en legde daarmee laatste verdiepingsvloer van de Smartwoningen. Van der Pol is verheugd dat er met deze 8 woningen wordt voorzien in de behoefte aan betaalbare koopwoningen in Ursem. Timpaan is op haar beurt de Gemeente Koggenland erkentelijk voor haar snelle handelen, zodat de bouw snel van start kon gaan.

De aanwezige kopers kregen de gelegenheid hun nieuwe buren te ontmoeten. Ondanks het slechte weer had de middag hierdoor toch een zonnige sfeer! De aannemer heeft de vaart er goed in: naar verwachting worden de woningen voor de kerst opgeleverd.

Timpaan Smartwoning

Ook voor Timpaan was het een bijzonder moment: het zijn de eerste Smartwoningen die gebouwd worden. Of het nu gaat om starters, gezinnen, kleine huishoudens, ouderen of zorgbehoevenden: de behoefte aan woningen is groot. Timpaan wil hoogwaardig wonen in duurzame woningen voor iedereen mogelijk maken. Innovatieve woonconcepten als de Timpaan Smartwoning zorgen ervoor dat wonen in de Randstad en omringende gebieden haalbaar blijft zonder in te boeten op kwaliteit. Het concept is een doorontwikkeling van de Verandawoning, die reeds in tientallen projecten door heel Nederland is gerealiseerd.

Timpaan en Vastbouw leveren Smartwoningen op in de Tuinen van Ursem

Meest recente nieuws

Timpaan levert 100ste Smartwoning op
Timpaan levert 100ste Smartwoning op
26 september 2023

In de nieuwbouwwijk Zuiderloo te Heiloo worden 32 Smartwoningen gerealiseerd
In de nieuwbouwwijk Zuiderloo te Heiloo worden 32 Smartwoningen gerealiseerd
15 november 2022

Timpaan reikt Smartcertificaat uit aan gemeente Aalsmeer
Timpaan reikt Smartcertificaat uit aan gemeente Aalsmeer
10 november 2022

Onlangs is het Smartcertificaat uitgereikt aan wethouder Willem Kikkert van de gemeente Aalsmeer.

Alle Smartwoningen in project Reehof in Culemborg verkocht
Alle Smartwoningen in project Reehof in Culemborg verkocht
15 juli 2022