Betaalbaar wonen

Hoogwaardig wooncomfort & lage woonlasten

Met de door Timpaan ontwikkelde Smartwoning wordt een betaalbare en grondgebonden woning bereikbaar voor een grote groep een- en tweepersoonshuishoudens, waaronder starters. Pluspunten: lage woonlasten, efficiënt ruimtegebruik, veel stedenbouwkundige potentie, duurzaam en… ze staan garant staan voor kwalitatief hoogwaardig woonplezier.

De beukmaat van zes meter breed, al dan niet in combinatie met een grote veranda, geeft de Smartwoning een luxe uitstraling. Het gevelaanzicht, waar mogelijk richting zonzijde gericht, zorgt voor een optimale bezonning en veel lichtinval. De Smartwoning is klaar voor toekomst; gasloos wonen en vloerverwarming zorgen mede voor geriefelijk wooncomfort. En…de gemiddelde bouwtijd is zo’n 6 (!) maanden. Voor elke koper een fijn vooruitzicht.

Timpaan denkt ook aan ouderen, voor wie het moeilijk of niet mogelijk is om dagelijks de bovenverdieping te bereiken. Het Smartteam werkt op dit moment aan een nieuwe variant van de smartwoning speciaal voor ouderen: Hierbij zijn de slaap- en badkamer op de begane grond gesitueerd.

Esmee & Stijn (kopers Ursem)

“Dit is voor ons de perfecte start.”

- Ursem

Ingeborg de Jong (directeur Timpaan)

“De Smartwoningen passen perfect bij de missie van Timpaan: het creëren van betaalbare woningen met kwaliteit.”

- Hoofddorp

Esmee & Stijn (kopers Ursem)

“Grote ramen. Veel lichtinval. Ja, zelfs tot achter in de woning blijft het licht. Dat vind ik heel mooi.”

- Ursem

Niels Hoonhorst (Adjunct-directeur Vastbouw)

“Met de Smartwoning realiseren we een compacte, duurzame, kwaliteitswoning die betaalbaar is en binnen afzienbare tijd kan worden opgeleverd.”

- Hoofddorp

Esmee & Stijn (kopers Ursem)

“Wat me opviel is dat we voor de Smartwoning heel weinig eigen geld nodig hadden.”

- Ursem